Stappenplan

Onderstaand het stappenplan voor de ontwikkeling van illustraties, strips en andere producties. Kortweg kan deze worden onderverdeeld in vier fases:

Bepaling uitwerking van het idee; conceptfase. Dit resulteert in een schets-illustratie (maximaal 3).

Uitwerken van de schets(en) naar een definitieve compositie.
De voornaamste kleuren worden aangegeven.

In deze fase wordt de uiteindelijke illustratie gemaakt. Op detailniveau kan feedback worden gegeven.

Oplevering van de definitieve illustratie in de hoogst mogelijke of gewenste resolutie, formaat en vorm.

Fiat 500 basis A3
Fabriekshuys_Stripboek_Cover_Pen_Web
Fabriekshuys_Franka_Stripboek_Cover_Jubileum_Web_2

Communicatiemogelijkheden

Er zijn verschillende vormen van communicatie mogelijk voor uw organisatie. Welke vorm u ook kiest, Fabriekshuys Tekenstudio levert maatwerk, zodat u uw organisatie of product op een unieke wijze kunt presenteren. Onderstaand staan een aantal mogelijkheden die ik u kan bieden.

Visuals

Visuals

Een visual is zeer geschikt om een ruimte / lokatie weer te geven zoals deze er in de toekomst uit zal komen te zien. Dit geeft je doelgroep een goed idee van wat je wil bereiken. 

Infographics

Infographics

Een infographic geeft een heldere weergave in tekst en beeld. Deze kunnen toegepast worden in nieuws- en achtergrondartikelen, financiële jaarverslagen en voor wetenschappelijke of educatieve doeleinden.

Strips

Strips

Strips zijn zeer geschikt om actuele thema’s op een originele en laagdrempelige manier onder de aandacht te brengen. Dit kan in de vorm van een enkele periodieke strip als onderdeel van een personeelsmagazine of website. Maar ook veel groter als een bijzondere uitgave.

Illustraties

Illustraties

Een goede illustratie trekt de aandacht van de lezer / kijker en spreekt tot de verbeelding. Het is mogelijk om illustraties, teksten of thema’s in bijvoorbeeld een presentatie, nieuwsbrief, magazine of op een website op een creatieve in te zetten en te voorzien van een geheel eigen identiteit.

Character design

Character design

Geef een product of proces in je organisatie letterlijk een gezicht en karakter. Op deze manier gaat het veel meer leven voor je doelgroep. Een character, kan deze op allerlei verschillende manieren worden ingezet om de boodschap onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. 

Cartoon

Cartoon

Een cartoon is een uitstekend middel om op een originele en prikkelende manier de aandacht te vragen. Een cartoon kan de kernwaarden van je bedrijf helder en met humor samenvatten of een presentatie net even wat meer tot de verbeelding laten spreken.

Beweeg de lijn om het verschil tussen kleur en zwart-wit te zien.

Fabriekshuys_Bank15_Kleur

Informatie en offerte

Wil je meer informatie, dan kun je een offerte aanvragen via: info@fabriekshuys.nl of 06 51 18 87 13.
Op alle producten en diensten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.
Fabriekshuys Tekenstudio is ook te vinden op www.illustrator-info.nl