Verzendinformatie

Levertijd en verzendkosten

Fabriekshuys Tekenstudio rekent geen verzendkosten voor bestellingen in Nederland. De prijs is dus zoals deze is in de webwinkel.

Voor verzendingen naar het buitenland worden wel verzendkosten gerekend. Afhankelijk van het land worden de kosten daarvoor bepaald, deze kunt je zien in je winkelwagen. Voor verzendingen binnen Europa wordt € 10,00 aan verzendkosten gerekend.

Alle pakketten van Fabriekshuys Tekenstudio worden met grote zorg en in daarvoor geschikte verpakkingen verzonden. Hoogwaardige artikelen als Hahnemühle prints en galerielijsten worden in speciale kunstverpakkingen verzonden.

Leveringen verlopen via PostNL, DPD, DHL, UPC en FedEx.
Levering voor standaardwerk zal binnen 4 werkdagen tussen 9:00 en 22:00 plaatsvinden. Levering voor maatwerk tussen de 10 á 15 werkdagen. Dit is afhankelijk van de grootte van de opdracht, alsmede de verwerkingsduur en eventuele extra werkzaamheden. Uiteraard krijg je altijd bericht over de status van uw bestelling. Grote pakketten worden altijd verzonden met een track-and-trace link. Deze ontvang je op het opgegeven e-mailadres.

Artikel retour sturen

Mocht je bestelling niet voldoen of misschien is er een andere reden waarom je van de bestelling wil af zien, dan heb je het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Het betreffende artikel dient 14 dagen na annuleren retour te worden gestuurd.  Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten gecrediteerd. De verzendkosten voor retour van je adres naar de webwinkel van Fabriekshuys Tekenstudio zijn wel voor eigen rekening. Deze kosten zijn afhankelijk van de vervoerder die je gebruikt. Indien je gebruik wil maken van het herroepingsrecht, zal het product met eventuele bijgeleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking en deugdelijk verpakt aan Fabriekshuys Tekenstudio geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met opnemen via info@fabriekshuys.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retouren kunnen verzonden worden naar:

Fabriekshuys Tekenstudio
Belversestraat 4
5076 PX Haaren (NB)

Mocht het geretourneerde product beschadigd zijn of beschadigd zijn door ondeugdelijk verpakken, dan behoud Fabriekshuys Tekenstudio het recht de waardevermindering van het artikel aan je door te berekenen.


Artikel ruilen

Wil je een artikel ruilen, dan kun je hiervoor contact opnemen via info@fabriekshuys.nl. Je dient wel zelf de kosten te dragen voor de terugzending van het artikel wat je wil omruilen.

Maatwerk artikelen kunnen niet geretourneerd worden vanwege de uitzondering van maatwerk.

Illustraties van Fabriekshuys Tekenstudio kunnen op maat worden gemaakt volgens de door jou opgegeven specificaties. Het herroepingsrecht is daardoor niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Uitsluiting van het herroepingsrecht is mogelijk voor artikelen:

  1. bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet te retourneren.
  2. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  3. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  4. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  5. die snel kunnen bederven of verouderen;
  6. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
  7. voor losse kranten en tijdschriften;
  8. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.


Beschadigd artikel

Niets is zo vervelend wanneer je bestelling beschadigd wordt bezorgd. Maak in geval van een beschadigd artikel enkele goede foto’s van de betreffende beschadiging en e-mail deze met je ordernummer naar info@fabriekshuys.nl. We zorgen er dan zo spoedig voor dat je een nieuw artikel kosteloos thuisbezorgd krijgt.