Fabriekshuys_Koen_Blog

Over mij

Fabriekshuys Tekenstudio is gevestigd in het mooie Brabant. Gelegen in het groen, mooi tussen Tilburg en Den Bosch in. Vanuit deze rustige plek bedenk ik snode tekenplannen en werk ik deze uit. Veelal werk ik alleen en voor mezelf, maar soms ook in opdracht of in samenwerking met anderen. Daarbij ben ik wel altijd kritisch of ik dat leuk en interessant vind. Anders ga ik net zo lief wat anders doen. Aan ideeën geen gebrek!

Fabriekshuys_Homepage_Little_Vintage_Shop_Web

Mijn werk

Mijn tekenstijl typeert zich in de klare lijn, zoals Hergé dat introduceerde voor Kuifje. Die vorm is tijdloos en veelal kleurrijk met oog voor detail. Verder kun je daar als tekenaar tal van nuances in aanbrengen, ik kan er alle kanten mee op. 

Een grote inspiratiebron voor mij zijn oude foto’s en films. Die geven een mooi nostalgisch beeld, zijn vaak niet helemaal perfect en ogen veelal vriendelijk. Al mijn werk teken ik uit de losse hand, dat maakt voor mij beelden vrijer en losser, imperfecter. Van ver af kan iets strak lijken, maar van dichtbij is dat niet zo. Die imperfectie maakt het juist mooi, zoals het echte leven ook is.

Fabriekshuys_Header_Cadillac

Exclusief werk

Ook al werk ik mijn tekeningen veelal digitaal uit, dat betekent nog niet dat ik eindeloos prints en platen druk. Ik houd mijn werk graag exclusief. Gelimiteerd werk wordt in oplages van maximaal 10 stuks gemaakt. Is het aantal bereikt, dan gaat de illustratie het archief in. Wellicht dat deze dan nog eens in een overzicht te zien zullen zijn, zoals een boek of tentoonstelling, maar meer niet. Zo kan ik fijn nieuw werk blijven maken, want dat doe ik het liefst.

Naast gelimiteerd werk maak ik ook exclusieve werken waarvan er maar één exemplaar wordt gemaakt. Ook deze exclusieve ARTprints worden genummerd (1/1), gesigneerd en altijd geleverd met een echtheidscertificaat.

Masterprints

Mocht je heel graag iets heel bijzonders aan de muur willen hangen, dan is de masterprint echt iets voor jou. De masterprint van Fabriekshuys Tekenstudio betreft een zeer hoge kwaliteit Fine Art Pigment print op extra groot formaat. Deze wordt naadloos geprint in de hoogste kwaliteit en verzegeld onder acrylglas. Fine Art staat garant voor uitstekende details en duurzame kleuren. En het is uniek, want van elk kunstwerk of tekening van Fabriekshuys Tekenstudio wordt maar één Masterprint gemaakt.

Je kunt kiezen uit een bestaande tekening, mits deze nog niet als masterprint uitgegeven is, of er een op maat laten maken.

Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Koen.

Limited ARTprints

Limited ARTprints

Classic ARTprints

Classic ARTprints

Masterprints

Masterprints