Skip to content
IMG_6870

Over mij…

…in 6 seconden

Mijn naam is Koen (1982) en ik teken voor mijn plezier. Op deze website staat een klein deel van het tekenwerk wat ik tot dusver gemaakt heb. Werk maken in opdracht doe ik niet meer.

…in 1 minuut

Mijn hele leven heb ik getekend, op school, thuis en ook op mijn werk. Het was dus niet de vraag óf ik er iets mee ging doen, maar wanneer. In 2014 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf, Fabriekshuys Tekenstudio. Waarom die naam? Ik wilde wat anders, tekenen is ambacht en tegenwoordig heel goed te maken in grotere aantallen. De sfeer van een oude fabriek spreekt me aan, de architectuur, de nostalgie, alles.

Van 2014 tot heden heb ik vooral in opdracht of in samenwerking met anderen gewerkt. Momenteel bouw ik mijn werkzaamheden langzaamaan af. Sinds de uitbraak van de Coronacrisis merk ik dat het medialandschap enorm aan verandering onderhevig is en dat ik me er steeds minder in kan vinden. Creatief gezien voel ik me veel minder uitgedaagd dan toen ik begon. Een goed moment dus om een pas op de plaats te maken en mijn toekomst te overdenken. Of ik nog in de creatieve sector wil blijven werken is nog een vraag, maar mocht dat niet zo zijn danga ik qua tekenen dus weer terug naar mijn hobby. Wel op een professioneel niveau, de ruimte om vrij werk maken en vooral te doen wat ik leuk vind. Mijn website en webshop blijven gewoon bestaan en ik zal altijd blijven tekenen. Wellicht zal ik nog eens een samenwerking met iemand anders aangaan, maar dat zal eerder een uitzondering zijn dan regel.

Koen de Vreeze-2
Legofan

Legofan

Art

Art

ANWB Kampioen

ANWB Kampioen