Skip to content
Gelimiteerde Fine Art Prints
Wil je graag een exclusieve en luxe kunstdruk van Fabriekshuys Tekenstudio, dan is dat mogelijk. Deze ArtPrints worden in een zeer beperkte oplage van slechts 10 stuks op groot formaat gedrukt en perfect ingelijst!

Elke tekening wordt handmatig getekend, digitaal uitgewerkt en gedrukt op één van de beste papiersoorten die er is, Hahnehühle Photo Rag 308 gsm. Vervolgens wordt de ArtPrint perfect ingelijst in een massief houten lijst (wit of zwart) met museum kwaliteit passe-partout en museumglas. Bovendien wordt elke ArtPrint genummerd en gesigneerd en daarbij voorzien met een echtheidscertificaat. Het geheel wordt geleverd in een speciale verpakking voor kunstartikelen.

     
   

Afhankelijk van het formaat van de tekening zijn er drie uitvoeringen; een vierkante lijst, een rechthoekige lijst en een afwijkend formaat.

– Vierkante print; lijst is 60 x 60 cm, de lijst inclusief passe-partout meet 73,3 x 73,3 cm.

– Rechthoekige print; lijst is 70 x 50 cm, de lijst inclusief passe-partout meet 83,7 x 63,7 cm

– Afwijkende maat 62 x 25 cm voor de extra brede tekeningen, lijst inclusief passe-partout meet 87,7 x 50,7cm

Helaas kan niet elke tekening van Fabriekshuys Tekenstudio als gelimiteerde ArtPrint worden uitgegeven. Enkele werken zijn gemaakt als exclusieve one-off en daarom niet leverbaar als gelimiteerd werk.

Wil je meer informatie of graag weten of jouw favoriete tekening beschikbaar is, neem dan contact op.

Koen.

Fabriekshuys_Frame_VK_Stoel_Mercury_
Fabriekshuys_Frame_50x70_VK_Amazon
Fabriekshuys_Shop_Volvo_740