Welkom in de winkel van Fabriekshuys Tekenstudio!

Standaard artikelen

Alle standaard illustraties in de webshop zijn verkrijgbaar als luxe print, gedrukt op canvas en ingelijst. In kleur of zwart-wit. Elke illustratie is genummerd en gesigneerd.
Luxe prints zijn gedrukt op 300 grams papier met een lichtruwe wafelstructuur.
Canvassen zijn van een zeer stevige kwaliteit en hebben een framedikte van drie centimeter. Deze zijkanten van het canvas wordt geleverd in de kleur antraciet.
Ingelijste illustraties worden geleverd met passe-partout. U heeft bij uw bestelling keuze uit vier verschillende soorten lijsten; zwart, wit, eikenhout en eikenhout whitewash.

XXL Canvas

Groot, groter grootst! Canvassen zijn beschikbaar in de maten 60 x 80 cm (L), 90 x 120 cm (XL) en 90 x 160 cm (XXL). Alle canvassen zijn van zeer goede kwaliteit, met een drie centimeter dik frame en worden geleverd met ophangsysteem. Elk canvasdoek is genummerd en gesigneerd. Verkrijgbaar in kleur of zwart-wit.

Posters XXL

Posters zijn verkrijgbaar in de maat 50x70cm(L). En voor wie een extra groot formaat wil zijn deze leverbaar op 100x140cm(XXL). Het aanbod van posters varieert regelmatig.

Smalls

Kijk zelf hoe leuk de illustraties zijn van allerlei soorten autootjes en hun bestuurders. Deze illustraties zijn verkrijgbaar als poster, ingelijst, op canvas, gedrukt op een mok, als magneet en nog meer. Kleine artikelen voor een heel klein prijsje.

Vragen

Staat wat u zoekt er niet bij, u wil juist net iets anders of heeft u een vraag over een van de artikelen?
U kunt dan altijd contact opnemen via info@fabriekshuys.nl

U kunt zoeken via categorieën of het gehele aanbod bekijken:

Load More