Mogelijkheden

Fabriekshuys Tekenstudio biedt u tal van mogelijkheden wat betreft uw wensen voor een illustratie, kaart, poster, strip, of anders. Voor maatwerk kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om bestaand werk te kopen in de winkel. Hier vindt u allerlei soorten illustraties voor jong en oud, voor thuis en op kantoor en in vele vormen en maten. En met enige regelmaat komt er nieuw werk bij. Ik streef ernaar om illustraties als een compleet product aan te bieden. Dus mooi gedrukt op canvas of ingelijst met een passe-partout, waarbij u kunt kiezen uit een aantal standaard lijsten en formaten. Voor bestellingen uit Nederland en België worden geen verzendkosten gerekend.

Prints

Als print wordt elke illustratie gedrukt op mooi luxe papier. Elke print is verkrijgbaar in kleur of zwart-wit. De prints zijn verkrijgbaar in drie maten; op A5 formaat (15 x 21 cm), A4 formaat (21 × 30 cm) op A3 formaat (30 x 42 cm). Het papier waarop de prints gedrukt worden heeft een wat ruwe katoenvezel en is van zware kwaliteit (300 grams), wat een mooie uitstraling geeft. Uw bestelling wordt netjes verpakt en toegestuurd zonder verzendkosten. 

Canvas

Een illustratie op canvas heeft een stoer aanzien. Daarnaast komen getekende illustraties op canvas mooi tot hun recht. Elke illustratie wordt afgedrukt in hoge resolutie op een goede en stevige kwaliteit linnen. Het houten frame is 3 centimeter dik en elk canvasdoek wordt geleverd met een ophangsysteem, zodat deze altijd netjes recht aan de muur komt te hangen.

De canvasdoeken zijn verkrijgbaar in kleur en zwart-wit en worden aan de zijkant afgewerkt afgewerkt met een antraciet-kleur. Dit geeft de doeken een mooie en chique uitstraling en hierdoor komt de illustratie ‘los’ van de wand. De doeken met een witte achtergrond staan op volledig wit canvas. Er zijn verschillende maten beschikbaar, klein, middel en groot.

Ingelijst

Een mooie lijst maakt een illustratie helemaal af. Daarnaast zorgt een passe-partout dat de illustratie mooi tot zijn recht komt. Alle illustraties worden gedrukt op een zware kwaliteit papier en in hoge resolutie, zodat de afbeelding haarscherp is. Elke lijst is voorzien van een ophangsysteem, zodat deze altijd netjes recht hangt. Er zijn verschillende maten beschikbaar, klein, middel en groot. De lijsten zijn voorzien van plexiglas. Dit is veel lichter, oogt net zo mooi als glas en is heel goed te verzenden.

Ingelijst

Ingelijst

Print

Print

Canvas

Canvas

Maatwerk

U wilt net wat anders, een eigen idee laten uitwerken, uw favoriete auto of uw klassieker, een vakantiefoto laten uittekenen of uzelf vereeuwigen op een stripcover, een strip laten ontwikkelen of juist een zakelijke illustratie laten maken. Vertel mij uw wensen wat betreft vorm en uitvoering en ik neem zo snel mogelijk contact met u op. Alles is mogelijk!

Laat uw klassieker uittekenen

Welke bijzondere 
auto reed uw vader of opa vroeger? Denkt u nog vaak terug aan uw eerste auto of heeft u een klassieker in uw bezit? Niets is leuker dan een mooie illustratie van uw favoriete auto te hebben. Laat uw uittekenen. Dat kan van de voorzijde of van de achterzijde, zodat de kenmerken goed zichtbaar zijn. Het unieke van deze illustraties is namelijk dat u deze op maat kunt laten maken wat betreft kleur, specificaties en de kentekengegevens.
Kijkt u eens bij Youngtimers voor verschillende uitwerkingen van diverse auto’s. Als u wilt kunt u meteen een foto meesturen van de betreffende auto.
Ik ga graag met uw opdracht aan de slag.